4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Keskin esnafı ziyaret etti

AK Parti'nin Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Keskin, son olarak AB projesi kapsamında 120 gence iş verebilmek için kurs başlattıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu yarışın barış içinde geçmesini diliyoruz" dedi.

Yerel seçime sayılı günler kala AK Partililer Yıldırıma çıkarma yaptı. Bir grup partili Vişne Caddesi'nde esnafı ziyaret ederken, Özgen Keskin'in de katıldığı grup Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'ne gitti. Vatandaşların sorunları dinleyen Keskin, diğer siyasi partilerin başkan adaylarına barış çağrısı yaptı. Keskin, ilçede yaşanan bayrak indirme olaylarıyla ilgili; "Biz beyefendi tarzımızı bozmaksızın bu seçim sürecini, demokratik yarışı barış içerisinde sürdürmek istiyoruz" dedi.
Vatandaşlardan ilgi gören Keskin'e; Demokrat Parti üyesi olan bir esnaf da destek verdi. Memleketin istikrara ihtiyacı olduğunu anlatan esnaf, "Başka bir partideyim ama oyumu size vereceğim"dedi.

Özgen Keskin de son olarak AB projesi kapsamında 120 gence iş verebilmek için kurs başlattıklarını hatırlatarak, "Bunlar mutluluk verici şeyler, az önce bir esnaf arkadaşımızla karşılaştığımızda bana 'Başka bir partinin delegesiyim ama oyum sizin. Bu memleketin istikrara ihtiyacı var' dedi. Bu tavır bizi çok memnun etti. İnşallah bu istikrar yükselerek devam edecek ve memleketimiz hak ettiği yere gelecek. Seçime çok az bir zaman kaldı. En doğru kararı insanlarımız verecektir. Kadirşinas halkımız yapılan hizmetleri taktir edecektir, emeğimiz boşa çıkmayacaktır"dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 16:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?