3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Keskin pazarcıları dinledi

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Yıldırım Belediyesi tarafından yapılmış olan Sıracevizler katlı pazaryerindeki esnafı ziyaret ederek, meseleleri dinledi. Keskin, Bursaspor fanatiği olduğunu öğrendiği bir gence de kombine bileti hediye etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin seçim çalışmaları çerçevesinde Sıracevizler Katlı Pazaryeri'ni ziyaret etti. Bölge esnafı ve halkın problemlerini dinledi. Bir gencin kendisine gelerek, "Kaldırım taşlarını sarı - beyaz yaptınız. Neden eskisi gibi yeşil - beyaz değil ?" demesi üzerine Keskin, "Trafik kanunları gereği kaldırım taşlarının bu şekilde olması gerekiyor. Bursaspor'dan vazgeçtik anlamına gelmez. Sonuna kadar Bursasporluyuz. Belediye binasının etrafındaki kaldırım taşlarını kanunlara aykırı da olsa yeşil - beyaz yaptırdım. Biz Bursaspor sevdalıyız" dedi. Keskin, gencin fanatik Bursasporlu olduğunu öğrenince cebinden çıkarttığı kombine kartını hediye etti.

Rakiplerinin oylarının düşmesiyle gartlarının da düştüğünü belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Seçim çalışmalarımıza hızla devam ederken, kendi yaptırmış olduğumuz Sıracevizler katlı pazaryerini ziyaret ettik. Halkımızın, pazar esnafımızın sorunlarını dinledik. Bizden bazı istekleri oldu. Onları da çözmek için gerek çalışmlarımızı başlatacağız. Rakiplerimizin oyları düştükçe bizim oylarımız artıyor. Vatandaşlarımızın bize güvenleri sonsuz. Diğer parti adaylarının gartları düşüyor ve yenilgiyi yavaş yavaş kabullenmeye başladılar. Biz artık kazandığımıza inanıyoruz. Sadece 29 Mart'ta resmi olarak bunu göstereceğiz. Bu enerjiyle çalışmalarımızı daha da hırslı ve çalışkan bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Esnafı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, çeşitli programlara katılmak üzere bölgeden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?