4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Keskin pazarda portakal sattı

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, pazarda portakal satarak rakiplerine yüklendi.

Ekibiyle birlikte sabah saatlerinde Millet Mahallesi pazaryerine giren Keskin, vatandaş ve esnafla tek tek selamlaştı. Pazarcıların sıkıntılarını dinleyen Özgen Keskin, kısa sürede çözüm sözü verdi. Özgen Keskin'in sergisine geldiğini gören bir portakalcı ise başkanı tezgahın arkasına davet etti. Başkan Keskin 15 kilo portakal sattı.

"YILDIRIM'DA SOKAK PAZARI KALMAYACAK"

Gerektiğinde başkanlarında portakal satabileceğini kaydeden Özgen Keskin, "Biz hizmet eriyiz, seçim çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla başladık. Gayet güzel gidiyor. Vatandaşlarımızdan ilgi görüyoruz. Pazaryerleriyle ilgili bir çok çalışma başalttık. Pazarcılarımızı ilkel sokak pazarlarından kurtarmaya çalışıyoruz. İkinci dönemde sokak pazarlarının tamamı güzel pazar yerlerine dönüşecektir" dedi.

"RAKİPLERİMİN GARDI DEĞİŞTİ, ETİK ALANLARIN DIŞINA ÇIKTILAR"

Gördüğü büyük ilginin seçimi rahatlıkla alacağının işareti olduğunu belirten Keskin, "Biz bu seçimlerde vatandaşlarla birebir tokalaşırken aldığımız sinerji ve yaptırdığımız anketlerde açık ara önde olduğumuz ortaya çıktıkca rakiplerimizin gardı düşmekte biraz daha etik alanlarının dışına çıkmaktalar. Biz efendiliğimizi sürdererek hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 14:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?