4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Keskin Roman Gecesi'ne katıldı

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Roman gecesine katılarak, adaylarına yüklendi.

Hacıvat Mahallesi'nde düzenlenen geceye katılan Keskin, halkın sahtekarlara kulak asmamasını isteyerek, "Ben yok, biz var anlayışıyla görevlerimizi yaptık. İyi gününüze kötü gününüze özen gösterdik, göstereceğimizin de sözünü veriyoruz. Amerika'da başkanlar seçildiğinde, bizim başkanlarımız sıraya girerlerdi. 'Ben 3 ay önce randevu aldım ben 5 ay önce randevu aldım' diye birbirlerine hava atarlardı. Ama artık öyle bir başbakanımız var ki, bugün Obama önce Bayan Clinton'u Türkiye'ye yolluyor ve 6 Nisan'da da kendisi buraya geliyor"dedi.

Yıldırım'a bir tane bile hizmet getiremeyenlerin mangalda kül bırakmadığını anlatan Keskin, "Ama şimdi benim halkım kimin hizmet yaptığını ve yapacağını biliyor. Bu aralar yine yalanlar uydurmaya başladılar. "Buradaki evler yıkılacak yerine bilmem ne yapılacak" diye. Yalan. Bir de öyle vaatler veriyorlar ki, günde her öğrencinin cebine 3 TL harçlık koyacakmış. 120 bin tane öğrenci var. Günde 360 bin lira yapar. Ayla yılla çarpın bunları. Yıldırım bütçesini geçiyor. Sen kimi kandırıyorsun kardeşim.

Bari yapabileceğin hizmetlerden bahset. Yalanla, dolanla bu işler olmaz. İşi çözecek olanlar yine sizsiniz. İstikrarla yola devam edecekler sizsiniz. Birilerin gözü bu seçimlerde. Zalimlerin de gözü bu seçimlerde, masumların da gözü bu seçimlerde. O zalimler AK Parti'nin oylarının düşmesini istiyorlar. 'Ah keşke AK Parti'nin oyları düşse de, hemen gelin erken seçime desek de, komşumuzun evi yanınca yumurtamızı pişirsek' diye dört gözle bekliyorlar. Siz onlara fırsat vermeyeceksiniz. Siz 29 Mart'ta doğru karar vereceksiniz ve ampülün altına mührünüzü vuracaksınız. Yola devam edeceksiniz. Çünkü bizim işimiz hizmet, gücümüz millet " dedi.

Renkli dakkikalar yaşanan gecede roman vatandaşlar müzik eşliğinde dans ederlerken, AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, diğer programlara katılmak üzere mahalleden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 10:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?