3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Keskin'den "proje-istek sandığı"

Yıldırım Belediyesi mahallelere koyacağı "proje-istek sandıkları" ile halkın talep ve şikayetlerini öğrenmeyi hedefliyor.

Erikli Mahallesi Mahalle Konağı'nda başlatılan ve Yıldırım'daki tüm mahallelerde uygulanacak olan "proje-istek sandığı" ile Yıldırım Belediyesi vatandaşın sesine kulak verecek.

Her mahalleye ayrı ayrı konacak sandıklar, mahalle muhtarına teslim edilecek. Sandıklar her gün belli saatlerde vatandaşların hazırladıkları projeleri koymaları için açık olacak.

Yıldırım Belediyesi, bu projeyi hayata geçirmekle, mali yönetim alanında Türk ve İsveç belediyeleri arasındaki iletişimin ve ağın güçlendirilmesi amacıyla kurulmuş olan İsveç-Türkiye Belediyeleri Katılımcı Bütçe İşbirliği Projesi "Tusepart"ın gereklerinden birini de yerine getirmiş oluyor.

Halkın talepleri baz alınarak hizmetlerin gerçekleşmesine destek olması planlanan "proje-istek sandıkları" tüm Yıldırımlılara açık olacak. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, tanıtım toplantısında, Yıldırımlıların görüş ve taleplerini yazarak mahallerinde bulunan sandıklara atmalarını söyledi.

Keskin, "Proje-istek sandıkları ile vatandaşlarımızın yeni dönem için isteklerini tespit edeceğiz. Bu yolla bizlere ulaşan eleştiri, talep ve şikayetleri dikkate alarak, bunu yeni dönemde hazırlanan projelerimizde uygulayacağız" diye konuştu.

Keskin, Yıldırım'da birlikte yönetişimin en güzel örneğinin sergileneceğine dikkati çekerek, duyarlı vatandaşlardan gelecek öneri-istek ve projelerden makul olanların sıralanıp hayata geçirileceğini vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 18:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?