4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Keskin'den engellilere simit arabası

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek gösterilen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlara gelir elde etmelerini sağlamak amacıyla simit arabası dağıttı.

Eğitime yüzde 100 destek, sevgi market, kurslar, burslar, hayal dünyası projesi, kadın konukevi, huzur sarayı, kimsesizler konağı gibi daha bir çok sosyal projeye öncülük eden Yıldırım Belediyesi, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara simit satış arabası dağıttı.

Simit satış arabaları ile simit satış izin belgelerini tek tek sahiplerine dağıtan Keskin, amaçlarının zor durumdaki vatandaşlara öncelikli olarak balık tutmayı öğretmek olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde 20 roman vatandaşa boya sandığı dağıtarak gelir elde etmelerini sağlayan Başkan Keskin, “Şimdi de yardıma muhtaç vatandaşlarımız ile engelli vatandaşlarımıza simit satış arabası dağıtıyoruz. Amacımız, zor durumda olan vatandaşlarımıza sahip çıkarak hayatlarını idame ettirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Simit satış arabalarını ve izin belgesini teslim alan Murat Özçalışkan ve engelli Ali Altunbaş, Başkan Keskin’e teşekkür ederek, “Çok büyük zorluklar içinde yaşıyorduk. Bundan sonrası için Keskin’in verdiği destek ile evimize ekmek götürmenin mutluluğunu yaşayacağız. Keskin’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Simit satış arabalarından ilk alışverişi yapan Keskin, simit alarak çocuklara dağıttı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?