4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Keskin'den pazar esnafına ziyaret

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Namazgah Mahallesi pazar yerini ve esnafını ziyaret etti.

Başkan Keskin, tekrar seçildikleri takdirde Yıldırım'a modern pazar yerlerini kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı ve adayı Özgen Keskin, sabah saatlerinde Namazgah Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Keskin, gördüğü ilgi karşısında zaman zaman duygulandı. Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan örnek bir çicekçi dükkanına giren Özgen Keskin, dükkan sahibi tarafından kapıda karşılandı. İşyeri sahibi Başkan Keskin'e gül hediye ederek işyerinden uğurladı. Başkan Özgen Keskin daha sonra Namazgah Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret etti.

"YILDIRIM'DA İLKEL PAZAR YERİ KALMAYACAK"

Pazarcılar Odası ile birlikte ortak akılla hareket ettiklerini ifade eden Keskin, "Namazgah'ta yapmaya başladığımız pazar yerinde olduğu gibi bir çok pazar yerinde, Pazarcılar Odası ile birlikte hareket edeceğiz. Ortak akılla pazar yerlerimizi ilkel yerlerden kurtararak modern ve katlı hale dönüştürme çalışmalarımız devam ediyor. Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'nde bir çok pazar yeri yaptık. Bunlar aynı zamanda pazarın olmadığı gün katlı otopark ihtiyacını karşılamaktadır. Biz buna benzer pazarlarımızı ilkel yerlerden kurtararak modern hale getirmek istiyoruz. Pazarcılarımızı soğuk ve sıcak havalarda sokak pazarlarından kurtarmak istiyoruz. Pazarcılar odamızla bu konuda ortak bir akılda birleşmiş durumdayız. Vatandaşımızın imkan sağladığı takdirde yeni dönemde de modern pazar yerlerini açmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 17:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?