4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Keskin'e coşkulu karşılama

Yerel seçimlerde yeniden güven tazeleyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, personeli ile çok sayıda vatandaşın katıldığı görkemli bir törenle karşılandı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı karşılama töreninde, Yıldırım Ak Parti teşkilatı da hazır bulundu. Davul zurna eşliğinde, Yıldırım Belediyesi hizmet binası önünde karşılanan Keskin'e personeli çiçek takdim etti. Yeni dönem meclis üyeleri ile birlikte görüntü veren Özgen Keskin, personeline teşekkür ederek, yerel seçimlerde yakalanan başarıda tüm personelin katkısı olduğuna dikkat çekti.

Keskin, "Demokratik bir hak olan seçimlerde, vatandaşlarımız oylarını kullanmış ve cevaplarını en güzel şekilde göstermişlerdir. Siyasi rakiplerime en güzel cevabı Yıldırımlılar verdikleri oyla gösterdiler. Tüm vatandaşlarıma şahsıma göstermiş oldukları güvenden ötürü teşekkür ediyorum. Şimdi durmadan, ara vermeden Yıldırım'a hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Vatandaşlar tarafından kesilmek üzere belediye önüne getirilen 3 tane koçu kestirmeyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, koçları yardım kurumlarına bağışladı. Yoğun bir kalabalıkla kırmızı karanfiller eşliğinde belediyeye giren Başkan Keskin, tek tek personelini ziyaret ederek teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 18:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?