3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kestel'de İbrahim Erkal rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yeşil-Beyaz' halk konserlerinde Kestel'de sahne alan Türk Halk Müziği'nin usta yorumcusu İbrahim Erkal, hayranlarını coşturdu.

Uzun süredir yüzünü gizli tutmayı tercih eden İbrahim Erkal, sessizliğini Bursa'da bozdu. "Sırılsıklam" adlı şarkısıyla başladığı konserinde magazine malzeme vermediğini özellikle vurgulayan İbrahim Erkal, "Ben hiçbir zaman magazin programlarına çıkmaya çalışmıyorum. Ben sizlerin huzuruna çıkmak için çalışıyorum" dedi.

Çalışmalarına konserlerle ve özel programlarla devam ettiğini söyleyen İbrahim Erkal, kısa süre sonra piyasaya çıkacak olan yeni bir albüm hazırlığında olduğunu müjdeledi. "Ben yaklaşık 4-5 yıldır ortalarda gözükmüyorum ama konserlere devam ediyorum. Kirlenen televizyonlarda program yapanlardan bin kat daha fazla program yapıyorum. 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da konserim var. Ben yalnızca sizlerle olmak istiyorum. Son günlerde çok akortsuz ses çıkmaya başladı. Birileri ekranlarda sürekli konuşuyor. Allah büyük. Yakında kimin saçı ak, kimin kara çıkacak ortaya. Beni kimsenin sağı solu ilgilendirmiyor. Ekim sonunda geliyorum" diyerek sevenlerine sürprizleri olduğunu söyledi.

İbrahim Erkal, "Sırılsıklam", "Canısı", "Tutku", "Bir Sana Yandım", "Balam", "De Get Yalan Dünya", "Nar Tanesi" ve "Sen Aldırma" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra türküler de söylediği konserinde kendisine İznik Çinisi vazo armağan eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e teşekkür etti.

Başkan Şahin, gecede yaptığı konuşmada, "Dünyanın ikinci güneşi olan sevgi ile sizleri selamlıyoruz. Uluslararası Bursa Festivali Bursa'daydı, ancak biz ilçelerimizi de unutmadık. Birlik, beraberlik, sevgi ve saygı sembolü olan 'Yeşil-Beyaz' konserlerimizde bu akşam İbrahim Erkal'la bir araya geldik. Herkese iyi eğlenceler diliyorum" diye konuştu. Erkal, "Bursa'ya bir güneş lazımmış, o da gelmiş" dediği Başkan Hikmet Şahin'le konseri boyunca esprili diyalogunu sürdürdü. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da konserde İbrahim Erkal'a çiçek vererek, teşekkür etti. AK Parti Milletvekilleri Canan Candemir Çelik ile Ali Kul da konserde Kestellilerin coşkusuna ortak oldu.

Piyasadan uzak kaldığı süre içerisinde iki çocuğu olan İbrahim Erkal, Kestel'de hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşadı. Aile hayatıyla "örnek" olmaya çabaladığını dile getiren İbrahim Erkal, konserinde özellikle küçük hayranlarıyla yakından ilgilendi. Sahnede kendisine eşlik eden kemancısının Zeki adlı oğlunu "Bu da küçük müzisyenimiz" diyerek sahneye çıkaran Erkal, annesini kaybeden "Beyza" adlı kız çocuğunu da ailesi gelene kadar yanında ayırmadı. "Ahmet" adlı bir seveniyle sahnede sohbet eden İbrahim Erkal, büyük hayranlarının da hatırını kırmayarak, sevenleriyle sık sık fotoğraf çektirdi.

Eğlenceli gecede Bursaspor lehine ve konser saatine rastlayan maç nedeniyle Milli takıma tezahüratlar yapan İbrahim Erkal, bir an olsun yerinde duramadığı programında yeni albümünden iki şarkısını da seslendirdi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 12:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?