3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kibritle oyunda faciadan dönüldü

Bursa'da, kibritle oynarken perdeyi tutuşturup yangına yol açan 3 çocuk komşuları tarafından kurtarılırken, anne sinir krizleri geçirdi.


Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi Gülveren Sokak'ta ikamet eden F.T. ve M.T. çiftinin 3 çocuğu, oturma odasında kibritle oynarken perdeyi tutuşturdu. Bir anda evdeki diğer eşya ve çekyatların tutuşması paniğe yol açtı. Dumanlar içinde kalan çocukları evin bitişiğinde kahvehane işleten komşuları kurtardı. Çocuklar camdan çıkarılarak kurtarılırken, 27 yaşındaki genç anne olayın şokunu üzerinden atamadı. Polis ve itfaiye ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç
kadın sinir krizleri geçirdi. Ailenin evde kiracı olduğu, genç kadının eşinin ise akaryakıt istasyonunda pompacılık yaparak 3 çocuğunun geçimini sağlamaya çalıştığı öğrenildi.


Kibritle oynayarak evin yanmasına sebep oldukları belirtilen U. (7), B. (6) ve E. (5) kardeşler zehirlenme ihtimaline karşılık sağlık ocağına götürülürken, polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 12:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?