4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kilosu 5 liraya ayakkabı!

KRİZE İNAT KİLOSU 5 LİRAYA AYAKKABI İZDİHAMI

Bursa'da bir ayakkabı mağazası, açılış sebebiyle ayakkabıları kilosu 5 TL'den satışa sundu. Ucuz ayakkabılardan almak isteyen vatandaşlar izdihama sebep oldu.

Altıparmak'ta mağaza açan ayakkabı üreticisi Hangar, ayakkabıları kilo ile satışa sundu. 5 TL'den başlayan yaz sezonu ayakkabılarına vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşan Kurban Bayramı'nı fırsat bilen vatandaşlar, kiloyla ayakkabı satıldığını öğrenince ellerindeki sepetlerle ayakkabı reyonlarına akın etti. Mağazada sergilenen ayakkabıları sepetlere dolduran vatandaşlar, terazilerin önünde kuyruk oluşturdu.

Daha önce de İstanbul, Şişli ve Bakırköy'de de mağaza açan ve 5 liradan 5 ton ayakkabı satan firma, Bursa'da da 4 ton ayakkabı satmayı hedefliyor. Mağaza, kilosu 5 TL'den ayakkabı kampanyasını Türkiye geneline yaymayı amaçlıyor. Tamamen Türk malı ayakkabıların satıldığı mağaza yöneticileri ise yoğun ilgiden memnun. Kilo karşılığı ödeme yapan vatandaşlar, kampanyanın yararlı olduğunu ancak kalabalık nedeniyle ayakkabı almakta bazen zorlandıklarını söyledi. Sepetini dolduran bir müşteri, "Ayakkabılar çok

ucuz. Ekonomik kriz ve yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle ayakkabılarda ucuzluk yapılması çok güzel. Ucuzluğun sadece yaz sezonu ürünlerinde değil, kış sezonu ürünlerinde de yapılmasını istiyoruz" dedi.

Firma yetkilisi Fırat Karabağ ise mağazanın daha önce de kampanyalar düzenlediğini, Bursa'da 6. kampanyanın yapıldığını söyledi. Daha önce İstanbul ve İzmir'de mağaza açtıklarını, orada da vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Karabağ, "Bugün Bursa'da, yarın ise Eskişehir'de mağaza açıyoruz. Mağazalarımızda yaz sezonu ürünlerini sergiliyoruz. Müşterilerin talebi İstanbul ve İzmir'de olduğu gibi Bursa'da da çok yüksek. Müşteriler sepet sepet alışveriş yapıyor ve bu da bizi son derece

mutlu ediyor. Bir sepet, 12 adet ayakkabı alıyor ve bu da 4 kilo geliyor. Bugün Bursa mağazasında 4 ton ayakkabı satışı yapmayı hedefliyoruz. Krize inat fiyatları düşürdük. Bay ve bayan yaz sezonu ayakkabılarımız var. Sezon sonu ürünlerimizi düşük fiyata satıyoruz" diye konuştu.

Mağazada satılan spor ayakkabı, kışlık botlar ve klasik ayakkabı fiyatları ise 15 TL ile 40 TL arasında değişiyor.

KRİZE İNAT KİLOSU 5 LİRAYA AYAKKABI İZDİHAMI
KRİZE İNAT KİLOSU 5 LİRAYA AYAKKABI İZDİHAMI
KRİZE İNAT KİLOSU 5 LİRAYA AYAKKABI İZDİHAMI
KRİZE İNAT KİLOSU 5 LİRAYA AYAKKABI İZDİHAMI
KRİZE İNAT KİLOSU 5 LİRAYA AYAKKABI İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 12:18:02
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 12:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?