6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kırık far ölümlü kazayı aydınlattı

BİR SANTİMLİK KIRIK FAR ÖLÜMLÜ KAZAYI AYDINLATTI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 16 gün önce bir gence çarparak ölümüne sebep olan kamyon şoförü, olay yerindeki 1 santimetrelik kırık far parçası sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 22 Ağustos tarihinde İnegöl-Bozüyük karayolu üzeri Oylat Çatrağı mevkiinde tarlalarına gitmekte olan çiftçiler, yolun kenarında bir erkek cesedi ile karşılaşınca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ve savcı, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ölen gencin Erol Çekici (18) olduğunu belirledi. Krimanal ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede sadece 1 santimetrelik far kırığı buldu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, oto tamircilerine giderek kırık far parçası üzerinde detaylı bir çalışma yaptı. Aracın bir tır olduğu belirlendi. Daha sonra kazanın meydana geldiği yol güzergahında benzin istasyonlarındaki kamera görüntüleri toparlandı. Yaklaşık 15 gün boyunca kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, olay meydana geldiği saatlerde bir benzin istasyonunun önünden geçen ve sağ farı yanmayan 34 FA 5821 plakalı TIR'ı fark ettiler.

"GENCE ÇARPTIĞIMI BİLMİYORDUM"

Yapılan araştırmalar neticesinde TIR'ın Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde faaliyet gösteren bir tavuk firmasına ait olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, Bandırma'ya giderek TIR şoförü Can T.'yi (37) gözaltına aldı. TIR şoförünün, İnegöl'den geçerken yolda bir şeye çarptığını, ancak çarptığı şeyin ne olduğunu bilmediğini ifade ettiği öğrenildi.

İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen zanlı, alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

BİR SANTİMLİK KIRIK FAR ÖLÜMLÜ KAZAYI AYDINLATTI
BİR SANTİMLİK KIRIK FAR ÖLÜMLÜ KAZAYI AYDINLATTI
BİR SANTİMLİK KIRIK FAR ÖLÜMLÜ KAZAYI AYDINLATTI
BİR SANTİMLİK KIRIK FAR ÖLÜMLÜ KAZAYI AYDINLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 15:59:02
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 16:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?