30
Nisan
2024
Salı
BURSA

Kıskançlık cinayeti

Bursa’da 2 sevgili arasında kıskançlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma cinayetle noktalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi’nde meydana geldi. Y.N (35) ile aynı evde kaldığı sevgilisi K.A. (31) kıskançlık yüzünden gece tartışmaya başladı. Birbirlerine hakaret eden şahıslar K.A., yanında bulundurduğu ruhsatsız tabancı ile Y.N’ye ateş ederek, boğazından ağır yaraladı. Komşuların silah sesi duyulması üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri yönlendirildi. Y.N, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla alakalı soruşturmayı derinleştiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Y.N’nin sevgilisi K.A.’yı gözaltına aldı.

SİLAHI DEPODA SAKLADI
Öte yandan, sevgilisi öldüren K.A.’nın olayı gerçekleştirdikten sonra ruhsatsız tabancasını evin deposunda sakladığı öğrenildi. Evin içerisinde arama yapan ekipler, Y.N'nin cesedinin yanında bir adet boş kovan buldu. Polis ekibinin evin deposunda yapılan aramalar neticesinde 7.60 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ile 30 adet mermi ele geçirdi.

BİRLİKTE KAFE İŞLETİYORLAR
Ayrıca genç kadın ile zanlı K.A.’nın merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’nde bir kafe işlettiği ortaya çıktı. Şahısların yanında çalışan O.T. ile K.A.’nın yeğeni sevgilisi S.G. ile birlikte Y.N’nin evinde kaldığı belirtildi. K.A.’nın dün gece eve gelirken madde kullandığı ve kıskançlık yüzünden bu cinayeti işlediği iddia edildi.Polis ekipleri ayrıca K.A. ile birlikte yeğeni S.G. ile sevgilisi O.T.’yi de gözaltına aldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2013 Pazar 13:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?