4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kitap kurtlarına ödül verildi

Bursa Faik Çelik Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi'nde en çok kitap okuyan ve şiir - kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Düzenlenen törende yazar Recep Şükrü Apuhan öğrencilerle bir araya geldi.

BTSO Salonu'nda, 45. Kütüphane Haftası, Faik Çelik Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi Kütüphanecilik Kulübü, öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği etkinlikle kutlandı.

Okulun Tarih Öğretmeni Remzi Balkan'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başlayan etkinlikte, 11/ B sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanıp oynanan "Her Kitap Bir Hayattır" adlı skeç salondakiler tarafından beğeniyle izlendi. Oyunun ardından şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile en çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
Etkinlikler çerçevesinde Faik Çelik Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi'nin davetlisi olarak Bursa'ya gelen yazar Recep Şükrü Apuhan, bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorularına da cevap veren Apuhan, söyleşinin sonunda bol bol imza dağıttı. Tören, yazarın da kitaplarının bulunduğu karma serginin gezilmesiyle sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 14:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?