4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kıyma makinasıyla hastaneye gitti

KOLUNU KAPTIRDIĞI KIYMA MAKİNESİYLE AMELİYATHANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Bursa'da çalışırken kolunu kaptırdığı kıyma makinesiyle hastaneye kaldırılan genç kadına, sivil savunma ve itfaiye ekipleri ameliyathanede müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 17.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi 270. Sokak'ta meydana geldi. 26 yaşındaki Hicaz Yaşar, çalışırken kolunu kıyma makinesine kaptırdı. Acı içinde kıvranan genç kadının yardımına mesai arkadaşları koştu. 112 ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, yaralı kadın kolundaki kıyma makinesi ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Kıyma makinesinin çıkarılması için, hastaneye itfaiye ve sivil savunma ekipleri sevk edildi.

Ekipler hastane içine götürdükleri demir kesme makası ve diğer aletlerle ilk müdahaleyi acil serviste yaptı. Ancak yaralı kadının hızla ameliyata alınması üzerine ekipler sedye üzerine koydukları kurtarma cihazlarını ameliyathaneye çıkardı. Hastane önünde bekleyen vatandaşlar ise durumu şaşkın gözlerle izledi. Sağlık durumu iyi olan Yaşar'ın kolunun durumunun ise yapılan kontrollerden belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KOLUNU KAPTIRDIĞI KIYMA MAKİNESİYLE AMELİYATHANEYE GÖTÜRÜLDÜ
KOLUNU KAPTIRDIĞI KIYMA MAKİNESİYLE AMELİYATHANEYE GÖTÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 11:23:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 13:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?