6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kızılay muhtaçları unutmadı

KIZILAY RAMAZAN AYINDA MUHTAÇLARI UNUTMADI

Kızılay Bursa şubesi Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunacak.

Kızılay Bursa Şubesi Daire Amiri Hakkı Yıldırım, Kızılay'ın ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anında şefkatin, farklılıklar karşısında hoşgörünün, savaşın en kızgın anında insancıllığın, merhametin tarafsızlığın ve başarının simgesi olduğunu söyledi. Türk Kızılayı'nın toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, her koşulda, her yerde ve zamanda, hiçbir ayrım yapmaksızın korumasız insanlara yardım ettiğine dikkat çeken Yıldırım, insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu ve sevgiyi artırdıklarını kaydetti.

 

KIZILAY'DAN MUHTAÇLARA YARDIM

Yıldırım, yardım çalışmalarında birçok gönüllünün de hizmet verdiğini belirtti. Yıldırım "Gönüllü kadın kollarımız giysi, eşya ve erzak temin edilmesi, ihtiyaç sahiplerinin tespiti ve dağıtımının yapılması gibi tüm sosyal yardımları organize ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere yapılan erzak ve eşya yardımlarının dağıtımından, hazırlanmasına kadar her aşamasında gönüllüler aktif görev alıyor. Eşya bakım ve dağıtım merkezinde, hayırsever vatandaşlarımızın bağışladığı eşyaların tasnifi, toplanması ve dağıtımını tamamen üstlendiler. Bütün gönüllülerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

Yıldırım, yapılan yardımlarda muhtarlarla işbirliği halinde olduklarını belirterek, yardımların asıl ihtiyaç sahiplerine gitmesi konusuna dikkat ettiklerini de sözlerine ekledi.

KIZILAY RAMAZAN AYINDA MUHTAÇLARI UNUTMADI
KIZILAY RAMAZAN AYINDA MUHTAÇLARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 15:46:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 23:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?