4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kızını göremeyince intihara kalkıştı

Bursa'da, eşinden 6 ay önce ekonomik sıkıntılar sebebiyle boşanan bir kişi, 3 aydır kızını göremeyince intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Osmangazi ilçesinde oturan ve 2 yıl önce evlenen Şeref Taş (29), ekonomik sıkıntılar sebebiyle eşinden 6 ay önce boşandı. 3 ay boyunca da kızını göremeyen Taş, bunalıma girerek Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Alman Hastanesi inşaatının 5 katına çıkarak intihar etmek istedi. Çatıda sürekli çocuğunu ve eşini görmek istediğini belirten Taş, polis ekiplerinin çabasıyla kısa sürede etkisiz hale getirildi. Bu arada olay yerine gelen Taş'ın eski eşi ve çocuğu da sürekli gözyaşı dökerek, adamı ikna etmeye çalıştı. Çatıdan indirildiği sırada polislere de veryansın eden Taş, "Ben gaspa kalkışmadım. Buraya itfaiye ekipleri getireceğinize, eşimi ve çocuğumu getirin" dedi.

Yuvası yıkıldığı için bunaldığını, eşini ve çocuklarını çok sevdiğini söyleyen Taş, sürekli gözyaşı döktü. Sinir krizleri geçiren Taş'ı, polisler kol ve bacaklarından havaya kaldırarak taşıdı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 14:59:42
Güncelleme :8 Şubat 2009 Pazar 15:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?