4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kızını kaybedince çok korktu

Bursa'da 6 yaşındaki kızının parkta oynarken Roman bir kadın tarafından kaçırıldığını öne süren anne sokak sokak koşturup çocuğunu ararken, polis küçük kızı 1 saat sonra komşunun evinde buldu.

Edinilen bilgiye göre, Değirmenlikızık Mahallesi'nde ikamet eden 4 çocuk annesi Emine Güngör, çocuğu Ayşe Şeyma'yı parka gönderdi. Öğle saatlerinde Dumlupınar Parkı'nda oynayan küçük kızın Roman bir kadın tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Kendisine olayın ihbar edildiğini söyleyen Emine Güngör, 155 Polis İmdat hattından yardım istedi. Ancak olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi olayı doğrulayacak bir görgü tanığı bulamadı.

Kızının kaçırıldığının komşuları tarafından haber verildiğini söyleyen anne Emine Güngör, sokak sokak koşturup çocuğunu kaçırdığı ihbar edilen Roman kadınları aradı. 15 polis ekibi de Yıldırım ilçesinde Roman kadınlar üzerinde uygulama yaptı.

Telaşlı bir şekilde koşturup Roman kadınlara çocuğunu soran Emine Güngör'e sevindirici haber 1 saat sonra geldi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, küçük kızı ailenin bir alt sokaktaki komşularında buldu. Komşularına yemek yemeye giden Ayşe Şeyma Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ne getirilirken, polis ekipleri küçük kız ve gittiği komşunun ifadesine başvurdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 15:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?