6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kızının gözleri önünde intihar etti

Bursa'da, hakkında çıkan dedikodular yüzünden bunalıma giren 3 çocuk annesi, eşini ekmek almaya gönderdiği sırada 4 yaşındaki kızının gözleri önünde iple kendini asarak canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Kenar Sokağı üzerinde oturan Sebile Ö., hakkında çıkan dedikodular yüzünden bunalıma girdi. Sabah kalkar kalkmaz boyacı olarak çalışan 18 yaşındaki oğlu ve 13 yaşındaki kızını uyandıran kadın, işe gidecek olan oğlu ve okula gitmeye hazırlanan kızı için son kez kahvaltı hazırladı. Daha sonra uyandırdığı kocasını ekmek almak için fırına gönderen Sebile Ö., evde oyun oynayan 4 yaşındaki kızı Beyzanur'un gözleri önünde tavana bağladığı çamaşır ipiyle kendini astı. Bir süre ipte sallanan annesinin hareketsiz kalması üzerine korkuya kapılan minik kız ağlamaya başladı. Çocuğu susturmak için eve gelen komşuları, gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Bu sırada, elindeki ekmekle eve dönen Ahmet Ö., karısının intihar ettiğini görünce sinir krizleri geçirdi. Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan minik Beyzanur'un feryatları ise yürekleri dağladı. Polis olayla alakalı soruşturma başlatırken, çiftin çıkan dedikodulardan kurtulmak için 15 gün önce oturdukları eski mahalleden taşındıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 17:54:03
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 19:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL ÖZKAN IP: 85.105.182.xxx Tarih : 3.06.2010 02:02:37

buyrun bakın burası islam ülkesi  burası sözde demokrasi cumhuriyet  hepsi yalan hepsi uydurma dedikodu yapan müslüman olamazzzz  kişinin arkasından konuşmak gıybetdir müslüman kişi gıybet yapamaz  HAKTAALA derki sen karşındakinin ayıbını kapatki huzuru mahşerde bende senin ayıbını kapatayım hani nerde müslümanlık  bu müslümanlıkda deyil putperestlikde bile olmaz şimdi o yetim yavrunun günahını  o çocukların vebalini o adamın çekdiği ve çekeceği çilelerin hesabını  hangi vijdanla verecekler gerçi o dedikoduyu yapanlarda insanlık namına birşey olsa idi yada vijdan veya merhametin ne olduğunu bilselerdiöyle birşey yapmazlardı artık kırk kez hacca gitseler milyarlarca namaz kılsalar hergün kafalarını taşa sürseler  beyhude   işde islamın deyil islamız diye ortada gezenlerin  hazin sonu böylelerini düşündükçe cehennemin ne kadar büyük olduğunu hayal bile edemiyorum   ALLAH çucukları ve yakınlarına sabır versin  merhumeye rahmet  sebep olanlarada layık olduklarını versin.