6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kızının gözleri önünde öldürdü!

KÜÇÜK KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE KARISINI ÖLDÜRDÜ

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Taşpınar köyünde cinnet getiren bir adam, küçük kızının gözü önünde karısını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Kamyonculuk yaptığı ve 2 ay önce bu işi bırakarak köyde çiftçilik yapmaya başladığı öğrenilen Sait G. (38), öğle saatlerinde evde eşi Dilek (36) ve küçük kızı Şevval (5) ile birlikte yemek yerken cinnet getirdi. Şahıs, kızının gözü önünde tartıştığı eşini kalbinden bıçakladıktan sonra evden kaçtı. Çiftin 8 yaşındaki kızları Nisa'nın ise odasında uyuduğu öğrenildi.

Annesi gözlerinin önünde bıçaklanan küçük Şevval hemen koşarak dedesi Hilmi ve anneannesi Emine Beyhan'a haber verdi. Hemen eve gelen Hilmi Beyhan, kızını mutfakta kanlar içinde yatarken buldu. Kalbine saplı bıçağı çıkaran baba Beyhan, kızını arabayla Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Dilek G.'nin öldüğü tespit edildi. Olayın ardından kaçan zanlı jandarma tarafından kısa sürede yakalanırken, şahsın kredi borcu olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Dilek G.'nin cesedi otopsi için Adli

Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KÜÇÜK KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE KARISINI ÖLDÜRDÜ
KÜÇÜK KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE KARISINI ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 16:45:01
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 18:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?