6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Klasik otolar görücüye çıktı

KLASİK OTOLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bursa'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Klasik Otomobil Şenliği"nde araba tutkunları gözleri gibi baktığı araçlarını sergiledi.

Klasikoto16.com sitesi ile Osmangazi Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Klasik Otomobil Şenliği"de, nostaljik araçlar Sukaypark'ta görücüye çıktı. Klasik oto tutkunları yılardır özenle baktıkları otomobillerini görücüye çıkardı. Vatandaşlar, yaşlanmalarına rağmen ilk günkü görünümünü kaybetmeyen araçları görme fırsatı buldu. Şenliğe İstanbul, Bursa, Eskişehir Adapazarı ve Konya'dan 150 araç katıldı.

Yarışmada Sakarya'dan gelen ve birinci olan 68 model Buick Rivieza marka otomobil kupayı kaptı. Şenlikte İstanbul'dan gelen AC Cobra marka araç ikinci, 59 model Cadillak Eldorado marka araç üçüncü oldu.

Şenlikte aracını sergileyen Atilla Korkmaz, otomobiline yıllardır gözü gibi baktığını ifade etti. Aracını satmayı düşünmediğini ifade eden Korkmaz, otomobilini kalabalık trafikte kullanmadığını söyledi. Şenliğe katılan Hayati Yılmazer ise, "Aracımı trafikte kullanmıyorum. Arada bir misafirliğe veya gezmeye gittiğimizde çıkarıyorum. Çünkü insanların gözü üzerinizde oluyor" dedi.

Teşhir edilen araçlar daha sonra şehir merkezinde tur attı.

KLASİK OTOLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KLASİK OTOLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 17:46:05
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 19:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?