6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Klasik otomobil rallisi başlıyor

BURSA'DA KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ BAŞLIYOR

Bursa Rotary Kulübü tarafından Klasik Otomobil Kulübü ve Korupark Alışveriş Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen 'Bursa Klasik Otomobil Rallisi' start alıyor.

Osmangazi Rotary Kulübü, "Bursa Klasik Otomobil Turu" projesi ile Sitosantrifüj* cihazını Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kazandırmayı hedefliyor. Osmangazi Rotary Kulübü, çocukların kanser hsatalığını erken teşhis ile kurtulmalarını sağlamak için Uludağ Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'na Sitosantrifüj cihazının alınabilmesi için merkezi İstanbul'da bulunan Klasik Otomobil Kulübü ve Bursa Korupark Alışveriş Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği "Bursa Klasik Otomobil Turu" ile anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Üyeleri arasında Rotaryenler, otomotiv sektörünün önde gelenleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler, müze sahipleri ve klasik otomobil meraklılarının yer aldığı Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin katılacağı, Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek olan etkinlikten elde edilecek gelir ile Sitosantrifüj cihazı Uludağ Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'na kazandırılacak.

"Bursa Klasik Otomobil Turu" ile Bursa'da bir ilki gerçekleştirilecek olan Osmangazi Rotary Kulübü, ilerleyen yıllarda da geleneksel hale getirilmesi planlanan klasik oto rallisinin Bursa'nın en büyük ve en farklı alışveriş merkezi Korupark'tan 18 Eylül tarihinde startını vermeye hazırlanıyor. 19 Eylül Pazar günü ise klasik araçlar şehir turu yapacak.

BURSA'DA KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ BAŞLIYOR
BURSA'DA KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 14:07:04
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 09:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?