6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Komandolar katil avında

KOMANDOLAR DAĞLARDA KATİL AVINDA

Bursa'nın Karacabey ilçesinde aracı gasp edilerek başına sıkılan tek kurşunla öldürülen sigara dağıtıcısının katil zanlısı, dağlık ve ormanlık arazide komandolar tarafından aranıyor. Bölgede tüm giriş ve çıkışlar jandarma tarafından tutulurken, zanlının gıda ihtiyacını gidermek için saklandığı yerden çıkabileceği tahmin ediliyor.

Olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında Karacabey'e bağlı Kurşunlu köyü civarında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafakemalpaşa ilçesindeki depodan 10 HH 929 plakalı aracına yüklediği sigaraları Kurşunlu köyüne götüren Nurullah Şen (28), bir markete uğradıktan sonra geri dönmek için yola çıktı. Nurullah Şen, başına gelecek tehlikeyi önceden sezerek aracında bulunan alarma basıp şirketin genel müdürlüğünden yardım istedi. Gelen alarm üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Malkara ve

Kurşunlu köyü arasında araştırma yapmaya başladı. Ormanlık alanda gece boyunca yapılan aramada, önce 17 bin paket sigaraya ve 50 metrelik uçuruma atılan araca ulaşıldı. Çevrede araştırmayı derinleştiren İl Jandarma Komutanlığı ve Sivil Savunma ekipleri, 18 saat sonra patika yol üzerinde Nurullah Şen'in cesedini buldu. Şen'in kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü tespit edildi. Araçta yapılan aramada sigaralara dokunulmadığı anlaşılırken, kasada bulunan 35 bin TL'nin ise kayıp olduğu öğrenildi.

 

ZANLI, 2004 YILINDA KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Olayın ardından gasp ettiği araçla giderken yolda bazı şahıslar tarafından da görülen katil zanlısının, cinayetten sabıkalı Nihat Ş. olduğu ileri sürüldü. Nihat Ş.'nin 2004 yılında bilezikleri için İzmir'de kayınvalidesi Fadime Kadir'i bıçaklayarak öldürdüğü de öğrenildi. Cezası az kaldığı için açık cezaevinde tutulan ve izne gönderilen Nihat Ş.'nin süresi dolmasına rağmen teslim olmadığı ve firari olduğu ifade edildi.

 

"GIDA BULAMAZSA SAKLANDIĞI YERDEN ÇIKAR"

Jandarma tarafından yolların kesilmesi üzerine yakalanacağını anlayan zanlının aracı uçuruma yuvarlayarak yaya olarak uzaklaştığı tahmin ediliyor. Bu arada Nihat Ş.'nin kardeşleri N.Ş. ve T.Ş. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Katil zanlısının yakalanması için çevrede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Bölgeye sevk edilen onlarca komando, katil zanlısını bulabilmek için ormanlık araziyi didik didik arıyor.

Jandarma bölgedeki giriş ve çıkışları tutarken, zanlının yaya olarak bölgeden kaçmak istediği ancak çemberin daralması ile saklanmış olabileceği tahmin ediliyor. Yanında 35 bin TL para bulunan zanlının gıda ihtiyacını gidermek için saklandığı yerden çıkabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

KOMANDOLAR DAĞLARDA KATİL AVINDA
KOMANDOLAR DAĞLARDA KATİL AVINDA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 12:20:01
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 12:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?