3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Komşusuna bıraktığı çocukları kaçırıldı

Bursa'da, komşusuna emanet bıraktığı 3 yaşındaki oğlu ile 5 yaşındaki kızı kaçırılan anne, devlet yetkililerinden yardım bekliyor.

Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi'ndeki evinden hastaneye giderken 2 çocuğunu komşusuna bırakan Nurten Karaçöl, akşam eve geldiğinde acı haberle karşılaştı.

Komşusu ev sahibinin yanına gittiği sırada çocuklarının mahalleye otomobille gelen 5-6 kişi tarafından kaçırıldığını öğrenen Karaçöl, çocuklarının devlet yurdunda olduğunun söylenmesi üzerine Sırameşeler'deki yuvaya başvurdu. Ancak buradaki görevlilerden çocuklarının kendilerine gelmediğini öğrenen Nurten Karaçöl, bütün mahallede araştırmasına rağmen çocuklarını bulamayınca Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat etti. Çocukların kaçırıldığına dair müracaat, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne intikal ettirildi.

Adliye çıkışında gözyaşları içinde çocuklarının devlet görevlileri tarafından bulunmasını rica eden Nurten Karagöl, "Ben 3 yaşındaki Kerem'imi, 5 yaşındaki kızım Çağla'yı istiyorum. Komşular çocukların bir araçla 5-6 kişi tarafından götürüldüğünü söylüyor. Ancak bu meselenin çözümü için devletin emniyet kuvvetlerinin çok ciddi bir çalışma yapmalarını istiyorum. Çocuklarımı bulmak için gerekirse Ankara'ya Cumhurbaşkanlığı makamına kadar gideceğim. Ne olur devlet yetkilileri benim derdime çare bulsunlar. Benim çocuklarımı kim aldı? Benim için, Allah rızası için çocuklarımı bulsunlar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 16:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?