3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Konsere taciz damgası

Bursa'da konser veren Ceza, Pinhani ve Kenan Doğulu, sahne performanslarıyla Bursalıları büyülerken, bazı gençler direklere tırmandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde, birçok genç kız tacizcilerin saldırısına maruz kaldı.

Ankara yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında düzenlenen Fanta Gençlik Festivali'nde sahne alan Pinhani, Ceza ve Kenan Doğulu, Bursalılara hareketli bir gece yaşattı. Festivalin ilk bölümünde sahne alan gençlerin yeni gözdesi 'Pinhani', sevilen şarkılarını Bursalılar için seslendirdi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Pinhani grubunun performansı Bursalılar'dan tam not aldı. Pinhani'nin hareketli şarkılarıyla tempo tutan vatandaşlar, son dönemlerin sükse yapan grubunu kulise alkışlarla
gönderdi.

CEZA SÖYLEDİ, GENÇLER DİREĞE TIRMANDI
Pinhani'nin ardından sahneye koşarak gelen ünlü rap sanatçısı Ceza, ilk olarak gençlerin dilinden düşmeyen 'Yerli plaka' isimli şarkısını seslendirdi. Şarkısını seslendirirken Ceza'nın, 'Haydi Bursa, yerli plaka 16' demesi gençleri daha da hareketlendirirken, bazı vatandaşlar direklere tırmandı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalarak rap severlere coşkulu bir gece yaşatan Ceza, konserin bir bölümünde Berlin'den gelen rap sanatçısı 'Killa Hakan'a sahnede yer verdi. Killa Hakan'ın şarkılarına da tempo tutan Ceza, konseri ünlü şarkısı 'Fark var' ile kapattı.

Konserin son bölümünde şarkılarını seslendiren ünlü pop sanatçısı Kenan Doğulu, platforma kurulan bir asansörle koltuğa oturarak sahneye çıktı. Bursalıların alkışlarıyla sahneye çıkan Kenan Doğulu, ilk olarak yeni albümünün çıkış şarkısı olan 'Patron'u seslendirdi. Doğulu, şarkı söylerken yaptığı hareketlerle seyircileri büyülerken, bazı gençler şarkılara eşlik ederek kendilerinden geçti.

Bu arada konser alanının ön sıralarında olan birçok genç kız, bazı tacizcilerin saldırısına maruz kaldı. Basının sınırlı olarak görüntü almasına izin verilen konser, gece geç saatlere kadar devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 14:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duygu sibel IP: 188.3.181.xxx Tarih : 4.08.2009 02:16:41

o kızlardan biriyim o çocukları uyaran ama uyarma sebebim taciz değil ayağıma basmışlardı bu kadar yalan haber yapılır pessss sizi mahkemeye vercemmmm