3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Konserin geliri engellilere gitti

Bursa'nın eğlence ve yaşam merkezi olan AS Merkez'de verilen konsere, Yusuf Güney sevgilisiyle birlikte geldi.

AS Merkez, konser gelirlerini Yerel Gündem 21 Engelliler Bakım Merkezi'ne (OBAM) bağışladı.

"Bir Sevda Masalı" adlı albümüyle gönülleri fetheden Yusuf Güney, verdiği konserle hayranlarını coşturdu. AS Merkez Konser Alanı'nda yerlerini alanlar, hem Güney'le muhteşem bir müzik keyfine ortak oldu hem de Osmangazi Yerel Gündem 21 Engelliler Bakım Merkezi'nde eğitim alan onlarca engelli için umut ışığı yaktı.

Grup Apartopar ile başlayan ve Grup Angora'nın da türküleriyle eşlik ettiği konser, Bursa'nın önemli müzik isimlerinden DJ F'in muhteşem performansıyla şova dönüştü. Saatler 21.00'i gösterdiğinde ise "Bir Sevda Masalı" isimli ilk albümüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yusuf Güney sahneye çıktı.

"Heder oldum aşkına" ve "Aşkım aşklarından bulasın" gibi pek çok şarkıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Güney, As Merkez'de romantizm, müzik ve eğlence rüzgarları estirdi. Güney, sahnedeki performansıyla dikkat çekerken, sevgilisi Güney'i kenardan izledi. Basın mensuplarının kendisi çektiğini gören Güney'in sevgilisi basın mensuplarına tepki gösterdi.

Ancakher ne kadar kendisini kameralardan saklamaya çalışan Güney'in sevgilisi bunu başaramadı. Görüntülendiği esnada yanındaki arkadaşlarıyla konuşan Güney'in sevgilisinin mutluluğu gözlerden kaçmadı.
Gecenin sonunda konserden elde edilen gelirin yüzde 10'u, Bursa Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 Engelliler Bakım Merkezi'ne bağışlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 11:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?