4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Köpeğini bulanı evlendirecek

Bursa'da bir düğün salonu işletmecisi, kaybolan köpeğini bulan kişiye ödül olarak rakı ve balık ziyafeti çekeceğini, ayrıca düğün masraflarını karşılayacağını açıkladı.

Osmangazi ilçesi Cemal Nadir Caddesi üzerindeki Atlantik restoran ve düğün salonunun sahibi Şefik Anaç'ın çok sevdiği köpeği Raki, 6 gün önce meydana gelen elektrik kesintisinin ardından kayboldu. 3 gün boyunca köpeğini arayan Anaç, bulamayacağını anlayınca çareyi ilan bastırmakta buldu. Kaybolan köpeğinin fotoğrafını koyduğu ilanları şehrin dört bir köşesine asan Anaç, bulanları ödüllendireceğini açıkladı. Raki'yi bulana rakı ve balık ziyafeti çekip, bedava düğün yapacağını ifade eden Anaç, tek arzusunun köpeğine kavuşmak olduğunu söyledi.

Köpeğinin bulunması için bin tane fotoğraflı ilan bastırdığını ifade eden Şefik Anaç, "İki yıl önce sokağa terk edilmişti. Çocuklarım bulup bana hediye ettiler. Çocuklarımdan biri haline geldi. Her gün eve geldiğimde hoş geldin der gibi kucağıma atlıyordu. Böyle bir sevgiyi insan ancak çocuğundan görür. En sevdiği şey sakız çiğnemekti. Ona bakarak keyifleniyor, stres atıyorduk. Onun yokluğuyla herkes yasa büründü. İnşallah en kısa sürede bulunur. 6 gündür kayıp, hayatından endişeliyiz. Bulanların bizimle irtibata geçmesini istiyoruz. Ödül olarak rakı ve balık ziyafetiyle o kişinin düğününü yapacağım. Şayet bulan kişi evliyse, çocuğunu ya da bir yakınını evlendiririz" dedi.

İlanlardan sonra sık sık telefonlar geldiğini ifade eden Anaç, "Kimileri, 'Köpeğini bulduk. 100 bin lira getirmezsen onu öldürürüz' derken, kimileri de 'Köpeğiniz elimizde, yakınıysanız teşhise gelin' diyerek dalga geçiyor. Halen ciddi bir ihbar alamadık. Raki inşallah en kısa sürede bulunur" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 15:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?