6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Köpekler piyano çaldı!

KÖPEKLER PİYANO ÇALDI

Bursa'da, Arena Sirki'nde eğitimli köpeklerin piyano çalması herkesi şaşırtırken, demir parmaklıklar arasında aslan terbiyecilerinin vahşi aslan ve kaplanlarla gösterisi ise nefes kesti. Palyaçoların gösterileri herkesi güldürürken, bir sihirbazın insanın bulunduğu kutuya kılıçlar sokması herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Türkiye'de en fazla vahşi hayvan barındıran sirk olma özelliğine sahip Arena Bursalılarla buluştu. AS Merkez Outlet'in otoparkında kurulan çadırda Bursalılar ile buluşan Arena Sirki'nde, vahşi hayvanların gösterisi herkesi heyecanlandırdı. Gösterilerde ilk önce minik izleyicilerin ilgi odağı olan palyaçolar sahne aldı. Sirke gelen minik seyircilerden birisini sahneye çıkararak yüzünü şekilden şekle soktu. Arena Sirki'nin kadrosundaki palyaço ve akrobatlar nefes kesen hava gösterileriyle hünerlerini sergilerken, hayvan eğitmenleri de sirkte bulunan kedi, köpek, tavşan, midilli atı, eşek ve develerle gösteri yaptı.

KÖPEKLER PİYANO ÇALDI

Gösteride köpeklerin gösterisi herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Eğitmenlerin tahtaya yazdığı matematik işlemini havlayarak cevaplandıran köpekler, piyano çalarak da seyircileri şaşırttı. Midilli atların eğitmenleri nezaretinde yaptığı gösteriler minik izleyicilerin ilgisini çekti. Gösteri arasında çocuklar, gösterilerini merakla takip ettikleri midilli atlarına bindiler. Kedilerin eğitmenleri eşliğinde yaptıkları gösterileri ise dikkat çekti. Cambazların metrelerce yükseklikteki ipe tutunarak yaptığı hareketler herkesin yüreğini ağzına getirdi. İpte birbirinden tehlikeli hareketleri yapan cambazları seyirciler ilgiyle takip etti.

Sihirbazın bir kızı kutunun içine sokarak kılıçlaması herkesi heyecanlandırdı. Arena Sirki'nde bulunan vahşi hayvanların gösterisi gecenin sürprizi olarak en sona bırakıldı. Gösteri alanı demir parmaklıklarla kapatıldıktan sonra 2 aslan ve 3 kaplan içeri salındı. İki Rus aslan terbiyecisinin aslan ve kaplanlarla yaptığı gösteriyi seyreden seyircilerin heyecanlandıkları görüldü. Bir birinden renkli gösterilerin yapıldığı Arena Sirki'nde çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi. 14 Aralık'a kadar

Bursalılar ile buluşacak olan sirkin Müdürü Svilen Kehayov, hayvanların eğitiminin çok zor bir iş olduğunu söyledi. Vahşi hayvanları sevgi ve şefkatle eğittiklerini kaydeden Kehayov, "Hayvanları eğitmek çok meşekatli bir iş. Bu yüzden profesyonel olan eğitmenlerle çalışıyoruz. Sirkimizde Rus, Ukrayna ve Bulgaristan'dan eğitmciler var. Herkesi sirkimize bekliyoruz" dedi.

KÖPEKLER PİYANO ÇALDI
KÖPEKLER PİYANO ÇALDI
KÖPEKLER PİYANO ÇALDI
KÖPEKLER PİYANO ÇALDI
KÖPEKLER PİYANO ÇALDI
KÖPEKLER PİYANO ÇALDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 10:50:05
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 17:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?