4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Koray İnşaat'tan bir ilke imza

Konut sektöründe İstanbul, Ankara ve Eskişehir’de geliştirdiği ayrıcalıklı, özel ve butik projelerin ardından “Bursa Güzelbiryer” projesiyle Bursa’da yatırım yapan Koray İnşaat, Bursa’da bir ilk’e daha imza attı. Koray İnşaat, ‘Bursa Güzelbiryer’ projesinde, bir örnek daire ile yetinmeyerek bir “Örnek Blok” hazırlayarak Bursalıların ziyaretine açtı.

Örnek Blok açılışı dolayısıyla Bursa Güzelbiryer Satış Ofisi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Koray İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Grup Yöneticisi Ali Pusat, inşaat sektöründe garanti belgesi uygulaması olan konut kalite standardının ardından Bursa’da bir ilk’e daha imza attıklarını söyledi.

Koray İnşaat olarak inşaat şirketlerinin “örnek daire” uygulamasını bir seviye daha ileriye taşıdıklarını vurgulayan Ali Pusat, “örnek blok” uygulamasını hayata geçiriyoruz. Sitemizdeki bir büyük bloğu, içerisinde örnek daire de olmak üzere; görüp, inceleyip, hissedebileceğiniz hale getirdik. Böylece ev sahibi olmak isteyenler projeyi bütünlüklü olarak algılayabilme, yaşama alanının atmosferini hissedebilme ve projenin ruhunu anlayarak daha kolay karar verebilme imkanına sahip olacaklar. İnşaat sahasında gördüğünüz üzere, örnek bloku yaparken, diğer blokların inşaatı da tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdiğimiz üzere, Mayıs 2010 tarihine kadar ilk etap konutları teslim edeceğiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 15:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?