6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Korupark AVM Oscarı'na aday

KORUPARK'IN ULUSLARARASI BAŞARISI

Ticari gayrimenkul alanın en prestijli ödüllerinden biri olan “2010 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri”nde finale kalan Korupark Alışveriş Merkezi, uluslararası denetimleri başarıyla tamamladı. “AVM Oscarları” olarak da bilinen Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezleri nisan ayında Prag’da açıklanacak.

Uluslararası Alışveriş Konseyi tarafından organize edilen ve “AVM OsCarı” olarak kabul gören “Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülleri” 2010 yılı finalistleri arasında yer alan Korupark, ICSC uzmanlarını ağırladı. “Large” kategorisinde Avrupa’nın en iyileri arasında Türkiye’den tek finalist olaN Korupark Alışveriş Merkezi, uluslararası gözlemcilerin denetimlerini başarıyla tamamladı. 8 ülkeden 19 finalistin 6 ayrı kategoride değerlendirildiği sektörün en prestijli yarışmasını kazananlar 28-29 Nisan 2010’da Prag’da yapılacak ICSC Avrupa konferansında açıklanacak.

Torunlar GYO’un bir yatırımı olan ve 2007 yılında hizmete açılan Korupark, 72 bin 472 metrekare kiralanabilir alanıyla Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alıyor. Torun AVM Yatırım ve Yönetim tarafından işletilen Korupark, mimarisi, lokasyonu ve mağaza karması ile Bursa’nın yanı sıra tüm Marmara Bölgesi’ne modern bir alışveriş ve eğlence alanı sunuyor.

Dünyanın en seçkin 196 markasını aynı çatı altında buluşturan Korupark, restoranları, kafeleri, eğlence alanları ve sinema salonları ile Bursa’nın sosyal hayatına önemli katkıda bulunuyor. Bölgenin kalkınmasına destek veren ve sosyal sorumluluk projeleri ile ziyaretcilerinden tam not alan Korupark, 2 bine yakın kişiyi istihdam ederek bölgeye artı bir değer katıyor.

KORUPARK'IN ULUSLARARASI BAŞARISI
KORUPARK'IN ULUSLARARASI BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:39:03
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?