6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Korupark'ta 5D sinema keyfi

KORUPARK'TA 5D SİNEMA KEYFİ

Bursa'da ilk defa Korupark'ta açılan 5D sinema, adrenalin tutkunlarını bekliyor.

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezi Korupark, farklılığını eğlence ünitelerinde de göstermeye devam ediyor. Birçok ilki Bursalılar ile buluşturan Korupark'ın son olarak bünyesine kattığı Fun Time 5D Sinema hizmete açıldı. Bursa'da ilk defa Korupark Alışveriş Merkezi'nde açılan 5D sineması ile her şey çok daha gerçek. 5D'de filmi izlerken yağmur ve duman efektleri kullanılarak, izleyicilere farklı bir ortam sağlıyor.

 

5D SİNEMA NEDİR?

5D sinema, 3 boyutlu gözlüklerle izlenen bir ekranın önünde, sanal gerçekliği yaşatmak için ekrandaki filmlerle senkronize hareketli bir platform ve tüm bunlara ek olarak rüzgar, kar, yağmur, sis, duman gibi efektler eşliğinde oluşturulan yeni nesil bir sinema sistemi olup, hareketlerin daha inandırıcı, daha gerçekçi ve heyecan verici yaşandığı bir ortamdır. Bu sinemada özel olarak hazırlanmış ve ortalama 5 dakika süren filmleri izliyorsunuz. Dokuz kişilik bir sinema salonunda gösterilen filmleri izlerken emniyet kemerinizi takmadığınız ve koltuk önlerindeki tutacakları sıkı sıkıya tutmadığınız takdirde koltuğunuzdan düşebilir ya da yaşadığınız sarsıntıdan dolayı dışarıya çıktığınızda hafif bir baş dönmesi yaşayabilirsiniz. 3D'den çok farklı olan 5D sinemalarında yarasalar, köpekbalıkları size çok daha yakın. 5D sinemasının hemen dışında kurulan televizyonlar ile siz içeride bu korku dolu, hareketli saatleri yaşarken arkadaşlarınız dışarıdaki bu ekranlardan sizi izleyerek gülme krizine tutulabilir.

Uzay Yolu, Geleceğin Yarışı, Lanetli Maden, Okyanus Yaratıkları, Rollercoaster Safari, Mars'ta Robotlar, Jet&Jin, Karda Heyecan ve Kay Kay Yarışı 5D sinemasında sizleri bekleyen filmler arasında.

KORUPARK'TA 5D SİNEMA KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 17:47:01
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 18:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceren soylu IP: 95.14.220.xxx Tarih : 17.10.2010 22:32:45

Bu harikaa ötesi bişey demenizi tavsiye ederimmmm:mucks <3 <3 :))))))