4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Korupark'ta Anneler Günü hazırlığı

Bursa'da alışveriş merkezleri Anneler Günü için hazırlıklarını tamamladı.
Korupark Alışveriş Merkezi, 196 mağazasıyla Anneler Günü alışverişlerine hazır. Korupark Alışveriş Merkezi’nin dünyaca ünlü markaları her annenin tarzına uygun hediyeleri müşterilerine sunuyor.

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi'nce düzenlenecek olan fasta festivalinde en leziz pasta ve kurabiyeler görücüye çıkacak.

Atölye çalışmalarına katılacak anneler ve çocuklar pastaları en güzel şekilde süslemeye, kurabiyelere en özel şekilleri vermeye çalışacak. 9 Mayıs Cumartesi günü Korupark Alışveriş Merkezi atrium meydanında kurulacak dev mutfakta hazırlanacak pastalar, kurabiyeler ve çikolatalar Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyelerince stantlarda satışa sunulacak.

Etkinliğe katılacak olan ziyaretçilerin burslu öğrenciler fonuna destek sağlayacağı organizasyonda, profesyonel ustalar çeşitli şovlar gerçekleştirerek hünerlerini de sergileyecek. Ayrıca, fotoğraf sanatçısı Yasemin Paçin’in doğum fotoğraflarından oluşan sergisi Koruart Sanat Galerisi’nde izlenebilecek. Sergi 17 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?