6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Korupark'ta indirimli günler başladı

KORUPARK'TA İNDİRİMLİ GÜNLER BAŞLADI

Bursa'da Korupark Alışveriş Merkezi (AVM), birbirinden farklı ürünlerdeki yüzde 70'e varan indirimlerle misafirlerini bekliyor.

Yüzlerce marka ve binlerce ürünü vatandaşların beğenisine sunan Korupark AVM, birbirinden çarpıcı fırsat ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yüzde 70'e ulaşan indirim oranlarının yanı sıra avantajlı kampanyalar ile alışveriş keyfi yazın da Korupark'ta yaşanmaya devam ediyor. Binlerce markanın ürünlerini yer aldığı Korupark'ta, seçkin markalar, özel indirimler, kampanyalar ve taksitler ile müşterilere geniş seçenekler sunuluyor. Tekstil'den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka birbirinden cazip indirim kampanyaları ile Korupark Alışveriş Merkezi'nde alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Yaz sezonu ve yaz alışverişleri ile hareketlenen Korupark AVM'de ziyaretçiler hem indirim oranları ile hem de 3 Alfa Romeo Mito otomobilin çekiliş kampanyası ile kazançlı ve keyifli alışverişin tadını çıkarıyor. Korupark'ın 8 Mayıs-8 Eylül tarihleri arasında düzenlediği kampanyada mağazalardan yapılacak her 75 TL alışverişe karşılık çekilişe bir katılım hakkı veriliyor.

KORUPARK'TA İNDİRİMLİ GÜNLER BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 15:56:04
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 16:02:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?