3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Korupark'ta sergi heyecanı

Bursa'nın önde gelen alışveriş merkezlerinden Korupark, farklı sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Korupark'ta ilk sergisini açan Uğur Saçak, hayal dünyasını oyun hamurlarıyla şekillendirdi. Hamurdan yapılan onlarca obje ve farklı karakterin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.

Çalışmalarına hobi olarak başladığını belirten Uğur Saçak, 2,5 senede oyun hamurundan yaptığı figürleri Korupark Alışveriş Merkezi'nde sergilemenin heyecanı yaşıyor. Saçak, çalışmalarına özellikle çocukların çok fazla ilgi gösterdiğini söyledi. Uğur Saçak'ın oyun hamurlarından hazırladığı çalışmaların yer aldığı sergi 29 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Bu arada, ressam Zafer Yargıcı da Korupark'ta resim sergisi açdı. Bugüne kadar birçok karma sergiye katılan Yargıcı, üçüncü şahsi sergisini Korupark Sergi Salonu'nda açtı. Zafer Yargıcı, 26 adet yağlı boya tablosunu sanatseverlerle buluşturdu.

29 Mart tarihine kadar açık kalacak olan sergi Korupark 2. Sergi Salonu'nda görülebilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hülya Yalım IP: 88.233.161.xxx Tarih : 27.03.2009 21:28:13

Resim yaşama en somut yorum yapma sanatıdır bir anlamda ama yine de ressamın resmettiği görülenden fazladır. Sizin bakış açınızla yaşam daha da renkleniyor.Sizin gibi sanatçı bir dosta akraba olmak olmak  olsa olsa şanstır, düşünce akrabası olmak ise olmak ise büyük bir lutuf...Tebrikler...