3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Korupark’ta yeni sezon

KORUPARK’TA YENİ SEZON

Ünlü markalar Korupark Alışveriş Merkezi’nde yeni sezonu açıyor.

Ziyaretçilerine kazançlı ve keyifli alışverişler yaşatan Korupark Alışveriş Merkezi’nin bünyesinde bulunan markalar yeni sezon ürünlerini müşterilerine sunmaya başladı.

Binlerce markanın ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Korupark’ta seçkin markalar, özel avantajlar, kampanyalar ve taksitler ile müşterilerine geniş seçenekler sunuyor. Zara, Tommy Hilfiger, DKNY, Home Store, Forever New, Marks&Spencer, Mudo, Herry, Lacoste, Armani Jeans, Vakko, Vakkorama, C&A, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho, Fabrika Network, Park Bravo, Mango ve dünyanın önemli yabancı markalarını bünyesinde bulunduran Beymen gibi birçok önemli marka ve çok daha fazlası, yeni sezon ürünlerini vitrinlerine taşımaya başladı.

Yeni sezon ürünlerin birçok mağazada satışa sunulmaya başlandığı Korupark’ın seçkin markaları, indirimli satışlarına da devam ediyor. Yüzde 70’lere varan indirim oranları ile sezon sonu ürünlerini şimdiden almak isteyenler için de fırsat devam ediyor.

İndirimli satışların yanı sıra devam eden ev çekiliş kampanyası da Korupark’ta yapılan alışverişleri daha şanslı kılıyor. 75 lira ve üzeri alışveriş yapan Korupark ziyaretçileri, çekiliş kampanyasına katılmaya hak kazanarak 15 Nisanda yapılacak çekiliş sonucunda ev sahibi olma şansını da Korupark’ta yakalıyor. Mağaza vitrinleri, yeni sezon ürünleri ile renklenirken, ziyaretçiler hem keyifli hem de kazançlı alışverişi Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Korupark’ta yaşamaya devam ediyor.

KORUPARK’TA YENİ SEZON
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 11:38:04
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 15:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?