3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Korupark'tan film gibi kampanya

Korupark Alışveriş Merkezi'nde yüzde 70'lere varan indirimlerle alışveriş yapanlar sinema bileti kazanıyor.

Korupark Alışveriş Merkezi’nin kazanması garanti kampanyaları devam ediyor. Bursa’nın 9 sinema salonu ile en büyük sinema kompleksini bünyesinde bulunduran Korupark Alışveriş Merkezi, düzenlediği kampanyası ile alışveriş yapan müşterilerine bedava sinema bileti hediye ediyor.

5 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan kampanyada Korupark mağazalarından yapılacak alışverişler sinema bileti kazandıracak. Bursa’yı yepyeni sinema teknolojileriyle tanıştıran Cinetech Korupark Sinemaları’nda vizyonun en iddialı filmlerini sinemaseverlere ücretsiz seyretme fırsatı sunacak olan kampanyaya katılmak çok kolay.

Alışveriş fişleri ile giriş kat danışma bankosuna kayıt yaptıran Korupark ziyaretçileri 75-150 YTL arasındaki alışverişlerine bir, 151-400 YTL arasındaki alışverişlerine 2 ve 401 YTL üzerindeki alışverişlere 3 sinema bileti kazanacak.

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ücretsiz sinema keyfi Korupark’ta yaşanacak. Korupark’ın 196 mağazasında rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayan, yüzde 70’lere varan indirimlerle yenilenme fırsatı bulan Korupark ziyaretçileri, yaptıkları alışverişler karşılığında sinema seyretmenin keyfini de çıkaracaklar.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 16:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?