3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Korusu'ya AB kalite ödülü

"Türkiye'nin en yumuşak suyu" sloganıyla yola çıkan Korusu, 2009 AB kalite ödülüne layık görüldü.

Tüketici Akademisi'nin düzenlediği 1. Uluslararası AB Kalite Zirvesi Ödülleri, Çırağan'da yapılan törenle sahiplerini buldu.

35 firmanın ödül aldığı gecede Korusu da AB kalite öülünün sahibi oldu. İstanbul Çırağan Otel'de düzenlenen törende, 2009 AB kalite ödülünü, Korusu ailesi adına Turgut Topçu, Devlet Bakanı ve AB Baş Müzakerecisi Egemen Bağış'ın elinden aldı.

Uludağ'ın zirvesinden çıkan doğal kaynak suyunu tüketiciye sunan Korusu, 15 yıldır büyümeye devam ediyor. Önceleri sadece 19 litrelik damacana suyunun satış ve dağıtımını yapan Korusu, bugün ailesini genişleterek 0,5, 1,5, 5 ve 10 litrelik pet şişelerle market raflarındaki yerini aldı. Korusu, Bursa haricinde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla,Denizli, Burdur, Isparta, Afyon, Uşak Manisa, Kütahya, Eskişehir, Konya, Çankırı, Çorum, Düzce, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kocaeli, Edirne, Kırklareli illerindeki bayileriyle 27 şehirde bayilik ağını hızla genişletiyor.

Türkiye'de tüketici hakları, markalaşma, rekabet, kalite ve kaliteli üretim gibi konuların gelişme ve ilerlemesi için çalışan Tüketici Akademisi, 2000 yılından beri düzenlediği seminer, panel ve workshoplarla kalitesine en çok güvenilen markaları tespit ederek, kalite ödüllerini veriyor.

Bu sene ilk kez düzenlenen 1. Uluslararası AB Kalite Zirvesi'nde kalitesine en çok güvenilen markalar ödüllendirildi. Kaliteli üretimi ve sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinen Korusu AB kalite ödülü 2009'un sahibi oldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 14:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?