3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Köy yolu Meclis gündeminde

CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel Bilecik-Adapazarı otoyolunun ikiye böldüğü Mekece köyünün ulaşım sıkıntısını Ulaştırma Bakanlığı'na verdiği soru önergesiyle meclise taşıdı.

CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Mekece köylülerinin sıkıntılarına el uzattı. Bilecik-Adapazarı otoyolunun ikiye böldüğü Pamukova ilçesine bağlı Mekece köyü ulaşım sıkıntısı yaşıyor. Yolda sinyalizasyon ve geçit olmaması, köy halkının bir yakadan diğerine geçerken ölüm tehlikesi geçirmesine yol açıyor. Köy halkı her gün binlerce arabanın geçtiği yolda ölümle burun buruna geldiklerini belirterek, yetkililerden yaya ve araç geçişi yapmasını istedi.

Konunun kendisine iletilmesinin ardından bölgede incelemelerde bulunduğunu ifade eden CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, "Konuyu TBMM'ye taşıyarak, Ulaştırma Bakanlığı'na soru önergesi verdim. En kısa zamanda cevabını alacağız. Buradaki insanlarımızı ölümle karşı karşıya bırakamayız. Bölgedeki siyasetçilerin konuya ilgi göstermediği ortada. Buraya en kısa zamanda araç ve yaya geçişi yapmak gerekir. Aksi halde bölgede ölümlü trafik kazaları olacak ve insanların canını yakacak" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 13:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?