3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kredi kartı bir yuva daha yıktı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir kişi, kredi kartı borcu yüzünden evine icra gelince eşinin kendisini terk etmesi üzerine intihara teşebbüs etti.

Camikebir Mahallesi'nde bir mobilya atölyesinde çalışan İsa Ç'nin (33), 900 TL'lik kredi kartı borcunu ödeyemeyince, Arapzade Mahallesi'ndeki evine icra geldi. Bunun üzerine eşi N.Ç. 3 yaşındaki oğlunu da alarak ağabeyinin evine gitti.

Akşam eve geldiğinde eşini evde göremeyen İsa Ç., karısını telefonla arayarak eve dönmesini istedi. Eşinden olumsuz cevap alan İsa Ç., 6 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların bildirmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, İsa Ç'yi ikna için yaklaşık 1 saat uğraştı.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri de sevkedilirken, polisin uzun süre dil dökmesiyle ikna olan genç aşağı indirildialındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen mobilya işçisi İsa Ç. emniyetteki ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

İsa Ç., kredi kartı borcunun 900 TL olduğunu, yaşadığı olaylar sebebiyle işinden de ayrıldığını belirterek, "Eşimi ikna edemedim. Onun eve dönmesini istiyorum. Yardıma ihtiyacım var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 21:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?