3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Krize rağmen güven kaybedilmedi'

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile birlikte yaptığı esnaf ziyaretlerinde konuşan Başkan Özgen Keskin, "Halkın bize güvenini gördük. Yarıdan çoğu oylarını bize vereceklerini söyüyorlar" dedi.


 

Profesör Tezok Caddesi'nde AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ile esnafları ziyaret eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı Adayı Özgen Keskin, halkın ve esnafların meselelerini dinledi. Keskin, "Sıkça gezen belediye başkanıyız. Herkes güler yüzle bol şanslar diliyor ve oylarını bize vereceklerini söylüyorlar. Şu ana kadar 100 kişinin elini sıktıysak, yarıdan fazlası AK Parti'ye oy vereceklerini ifade ediyor. Bu da bizi enerjik yapıyor. Yeni dönemde de bu enerjik halimizle daha güzel hizmetler vereceğiz" dedi.


AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise, "Meclisin de vermiş olduğu tatille birlikte her ilçede başkanlarımıza destek veriyoruz. Seçimden seçime dolaşan bir parti olmadığımız için, başkanlarımız da çalışkanlığıyla ön plana çıktıkları için, krize rağmen insanlarımızın AK Parti'ye olan güvenlerini gördük. İnanıyoruz ki, 29 Mart'da sandık başında halkımız yine bizi destekleyecek. Biz de Bursa'da, Yıldırım'da ve diğer ilçelerimizde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 11:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?