6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kucağında bebeğiyle okumayı öğrendi

KUCAĞINDA BEBEĞİYLE OKUMA-YAZMA ÖĞRENDİ

Vali Şahabettin Harput, Bursa'da 'ana-kız okula' kampanyası çerçevesinde sırtında çocuğuyla okuma-yazma öğrenen kadına takdir belgesi vererek teşekkür etti.

Yıldırım Kaymakamlığı tarafından 'ana-kız okuldayız' kampanyası çerçevesinde okuma-yazma kurslarına katılan 2 bin 550 kursiyer arasında yer alarak yapılan törende en büyük ilgiyi Yeter Arı gördü. Derslere olduğu gibi belge almaya da 2,5 aylık bebeği ile gelen Yeter Arı, gösterdiği azim ile herkesin takdirini kazandı. Yeter Arı'yı makamında kabul eden Vali Harput, yapılan bu fedakarlığın tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini belirterek, "Yapılan çalışmaların ne kadar başarılı olduğunu bu kızımızda görüyoruz. Bu başarı, ellerinde her türlü imkan bulunan gençlerimize örnek olması gereken bir başarıdır" dedi.

Yeter Arı'yı ve ona destek veren eşi Cumali Arı'yı tebrik eden Vali Harput, "Zor şartlarda bulunmalarına rağmen okuma azmiyle dolu olan Yeter'i ve ona destek veren eşi Cumali'yi candan kutluyorum. Gerçekten Türkiye'ye örnek olması gereken bir başarı bu. Siz bu başarılı çalışmalarınıza devam ettiğiniz sürece her zaman yanınızda olacağımı unutmayın" şeklinde konuştu.

Arı ailesine yardımda bulunmayı da ihmal etmeyen Vali Harput, Yeter Arı'ya takdir belgesi, küçük çocuklarına da hediye verdi.

KUCAĞINDA BEBEĞİYLE OKUMA-YAZMA ÖĞRENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 10:50:00
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 12:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?