4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Küçük çocuğun sır dolu intiharı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde, 10 yaşındaki bir öğrenci kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Yenice Ali-Şefika Göztepe İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki E.A., dün okuldan erken çıkıp belediye binasının arkasındaki evlerinin zemin katında bulunan kömürlüğe indi. E.A., bulduğu çamaşır ipiyle kendini asarak intihar etti.

Olaydan bir süre sonra, apartman sakinlerinin ortak kullandığı kömürlüğe inen komşusu, E.A.'nın ipte asılı cansız bedeni ile karşılaştı. Çocuğun cesedi, kadının haber vermesi üzerine olay yerine gelen komşular tarafından yere indirildi. Daha sonra evde bulunan annesi Mehtap A.'ya, ardından da mobilyacılık yapan babası Zabit A.'ya haber verildi.

Çocuklarının intiharı ile şok olan aile, sinir krizleri geçirdi. E.A.'nın cesedi, savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Okul yetkilileri, E.A'nın çalışkan, terbiyeli bir çocuk olduğunu, dikkat çekici bir davranış bozukluğu ya da psikolojik problemi bulunmadığını söyledi. İlk yarıyılda 5 gün, ikinci yarıyılda ise 4 gün okula gitmediği bildirilen E.A'nın okulla ilgili bir sorunu olmamasına rağmen yakınlarına sürekli okula gitmek istemediğini söylediği iddia edildi. E.A.'nın ailevi meseleleri olmadığı, okulunda da başarılı bir öğrenci olduğu bildirildi. Yakınları, çocuğun intiharına bir anlam veremediklerini, filmlerden etkilenmiş olabileceğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?