5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Küçük Tayyip bulundu

Anne Rabia Gökbel, yoğun bakımda tedavi altına alınan oğluna sarılıp defalarca öperek gözyaşı döktü. Gökbel ailesi, büyük çocukları Ali Gökbel’in 12 Haziran’da yapmayı planladıkları, ancak Tayyip’in kaybolmasıyla erteledikleri düğünü de büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerini açıkladı.

SSK Akşemsettin Çocuk Hastanesinde yoğun bakıma alınan 6 yaşındaki Tayyip Gökbel’in, 5 gündür yeterli su almadığı için böbreklerinde yetersizlik olduğu belirlendi. Anne Rabia Gökbel, büyük bir heyecanla çocuğunu görmek üzere hastaneye koştu.

 Oğlunun başından ayrılmayan baba İsa Gökbel ile anne Raiba Gökbel, birbirlerine sarılarak sevinç gözyaşları döktü. Anne Gökbel, hastanede çocuğuna sarılarak öptü. Rabia Gökbel, "Çok mutluyum. Seni yaradana kurban olayım. Seni rabbim bana bağışladı" diyerek sevindi. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran anne Rabia Gökbel, "Allah’a güvencimi kaybetmedim. Allah’a sığındım, çocuğumun çıkacağına inandım" dedi.

Emlakçılık yapan baba Gökbel ise, "Bulanlardan Allah razı olsun. Onlarla ben gidip özel görüşeceğim. Dünyanın en güzel bir şeyi. Dünyanın hazinesini verseler bu kadar mutlu olmazdım. Düğünümüz vardı, düğünü iptal etmiştik. Bu sevinçle birlikte o sevinci de yaşayacağız. Bizimle birlikte gece gündüz arama çalışması yapan, derdimize ortak olan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü’ne de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SSK Akşemsettin Hastanesi Başhekim Yardımcısı Atilla Güner, "Tayyip su içmediğinden dolayı böbreklerinde bir yetersizlik oluşmuş. Hayati tehlike kaydıyla biz yoğun bakıma aldık. Durumunu neticelendirdikten sonra açığa kavuşturacağız. İlk tespitlerimizde böbreklerinde yetersizlik gördük. Bu gece yoğun bakımda kalacak" dedi.

Tayyip’in 24 yaşındaki ağabeyi Ali Gökbel’in düğününün 12 Haziran’da yapılacağı bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 05:30:46
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?