6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Küfür kavgası öldürdü!

Aynı masada oturarak alkol aldıkları arkadaşlarına sinirlenen adam hiç düşünmeden belindeki silahı çıkararak tetiği çekti.

Bursa'da alkollü şahıs, kendisine küfreden arkadaşlarını kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan iki kişiden biri olay yerinde hayatını kaybederken diğer kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Küçük Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.G. (59), M.U. (51) ve S.K..(59), Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Sitesindeki bir büfenin bahçesinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra M.U. ile S.K. henüz belirlenemeyen bir nedenle R.G'ye küfretti.

Alkolünde etkisi ile tartışmaya başlayan şahıslardan R.G. belindeki silahı çıkararak önce M.U.'ya, daha sonra S.K.'ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Servis ekibi intikal etti. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından M.U.'nun öldüğünü belirlerken, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan S.K.'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. M.U.'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan R.G.kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2012 Perşembe 10:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?