4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kulaçlar şampiyonluk için atılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen ‘Ulusal Yüzme Şampiyonası’, 4 Temmuz Cumartesi ve 5 Temmuz Pazar tarihlerinde Havuzlupark Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Spora ve sporcuya desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘8. Ulusal Yüzme Şampiyonası’, 4 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’da gerçekleştirilecek açılış programı ile başlayacak. Yarışların ardından 5 Temmuz Pazar günü saat 15:00’da da ödül töreni yapılacak.

Doğanın ve yeşilin kenti Bursa’nın en eski havuzu olma özelliğini taşıyan Havuzlupark’ta 8.’si gerçekleştirilecek ‘Ulusal Yüzme Şampiyonası’na 35 takım ve 400 sporcu katılacak. Galatasaray ve Kocaelispor gibi ülkemizde çok sevilen takımların da katıldığı şampiyona ile Bursa, yüzme sporu alanında da markalaşmakta olduğunu gösterecek.

Burfaş Genel Müdürü Zeynel Abidin Turan, yoğun talep aldıkları organizasyon ile tüm amatör sporculara kucak açtıklarını söyledi. Bursa’yı yüzme sporu alanında da markalaştırmayı amaçladıklarını belirten Turan, Türk sporu ve Türk Milli Takımı’na katkıda bulunurken, Bursa’nın başarılı yüzücülerini tanıtmayı da hedeflediklerini kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 18:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?