3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kültür öğrencilerinden mektup

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri, başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere devlet büyüklerine 2009 yılına dair beklentilerini kaleme aldıkları mektupları gönderdi.

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri, yeni yıldan beklentilerinin yer aldığı mektupları, Küçük Sanayi PTT Şubesi'nden başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Köksal Toptan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Vali Şahabettin Harput ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'a gönderdi.

Öğrencilerin yazdığı mektupta şu ifadelere yer verildi:

"Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri olarak 2009 yılının tüm dünya için barış ve sevgi yılı olmasını istiyoruz. Açlık, yoksulluk ve savaşlardan uzak bir yeni yıl en büyük beklentimiz. Ülkemizde ve tüm dünyada bu yılın barış ve demokrasinin hakim olduğu bir yıl olmasını diliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder' dediği gibi bu sözü hem rehber, hem de bir uyarı olarak kabul ettik. Tüm yaşıtlarımız gibi çağdaş ve demokratik eğitimin farkında olarak, topluma yararlı, üretken bireyler olmak ve sizlerin bize sunduğu hizmeti üst seviyelere taşıyarak, bizden sonrakilere çok daha gelişmiş, kalkınmış bir Türkiye bırakmak en büyük hayalimizdir. Bizler, bu hayalimizi hedefe dönüştüreceğimize ve hedefimiz doğrultusunda çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2009 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileriz".

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 14:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?