5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Kum futbolunda zafer Bursa Hakimiyet'in

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2. Kültürpark Gençlik ve Spor Şenliği” kapsamında gerçekleştirilen Bursagaz Basın Dostluk Turnuvası’nı Bursa Hâkimiyet Gazetesi kazandı.

66 basın mensubunun 11 takımla katıldığı ve bir hafta süren karşılaşmalar sonucunda Bursagaz Basın Dostluk Turnuvası’nda ikinci Olay TV, üçüncü Olay FM ve dördüncü ise Olay Gazetesi oldu. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan karşılaşmalarda final maçının açılış vuruşunu ise Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın yaptı.

Final karşılaşmasından sonra düzenlenen törenle kupalarını alan takımların coşkusu ise şenliğe ayrı bir renk kattı. Bursagaz Basın Dostluk Turnuvası’nın şampiyonu Bursa Hâkimiyet Gazetesi, kupasını Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın’ın elinden aldı. Turnuvanın ikincisi olan Olay TV’ye ödülünü Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı verirken, üçüncü olan Olay FM’in kupasını Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe verdi. Bursagaz Basın Dostluk Turnuvası’nda dördüncü olan Olay Gazetesi ise ödülünü BURFAŞ Genel Müdürü Abdurrahman Tığ’ın elinden aldı.

Bu arada Bursagaz Basın Dostluk Turnuvası’nın “Gol Kralı” ise Bursa Hâkimiyet Gazetesi’nde oynayan ve turnuva boyunca 23 gol atan Samet İpek oldu. Turnuvanın en “Centilmen Takımı” da Kent Gazetesi oldu.

Turnuvada konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, bu yıl ikincisi düzenlenen basın dostluk turnuvasına katılımın yüksek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Daha sonra konuşan BURFAŞ Genel Müdürü Abdurrahman Tığ ise, “2. Kültürpark Gençlik ve Spor Şenliği”ne kum futbolunun yanı sıra basketbol, voleybol, yüzme, atletizm, satranç, oryantiring ve bisiklet branşlarında 250 takım ve toplam 2 bin 500 sporcunun katılması bu şenliğe olan ilgi ve sevginin giderek arttığının bir göstergesi olduğunu belirtti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2005 Salı 16:35:19
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?