4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kurşunlu'ya göğüs hastanesi

Kurşunlu Belediye Meclisi, imar planında belediye hizmet alanı olarak gösterilen 7771 metrekarelik çamlık araziyi Göğüs Hastanesi yapılmak Bursa Verem Savaş Derneği’ne tahsis etti.

Geçen Kurşunlu Belediye Başkanı ve DP Gemlik Belediye Başkan adayı Bayram Demir’in Verem Savaş Derneği Gemlik Şubesine yaptığı ziyarette gündeme getirilen arsa tahsisine olumlu bakan meclis, dün yaptığı oturumda, söz konusu araziyi Bursa Verem Savaş Derneği için tahsis etti.

Bursa Verem Savaş Derneği Başkanı Necdet Erece ile Gemlik Şubesi Başkanı Sevgin Arseven, yönetim kurulu üyesi Hasan Türe, Kurşunlu Cumhuriyet Mahallesi Kanarya mevkiindeki araziyi tahsis ettiği için Bayram Demir’e teşekkür etti.

Bursa’da düşündükleri Göğüs Hastanesi ve Dirençli hastalara yönelik rehabilitasyon merkezi kurmak için uzun yıllardır mücadele verdiklerini anlatan Bursa Verem Savaş Derneği Başkanı Necdet Erece, “Bizim hayallerimiz ile sizlerin hayalleri nihayet gerçekleşecek. Kurşunlu, Güzelyalı ve Mudanya havasının oksijeni bol olması nedeniyle göğüs hastaları ve astım şikayeti çekenlere tavsiye edilen yerlerdir. Göğüs Hastalıkları ve Dirençli Hastalar Rehabilitasyon Merkezi’nin Türkiye’de ilk kez kurulması için elimize büyük bir fırsat çıktı, bunu değerlendireceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 13:27:40
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 13:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?