3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kuşaklarına kavuştular

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde karate eğitimi alan 120 küçük sporcu, karate kuşak sınavını başarıyla geçerek yeni kuşaklarına kavuştu.

“7’den 70’e spor” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde karate dalında minik ve yıldız kategorilerinde eğitim alan sporcular, başarılarını yeni kuşaklarıyla taçlandırdı. Sınavda yeteneklerini sergileyen sporcular, 50 sarı kuşak, 20 turuncu, 20 yeşil, 15 mavi ve 15 kahverengi kuşak alarak bir üst kuşağa geçti. Ailelerinin de heyecanlarına ortak olduğu sporculara kuşakları ile diplomalarını, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç, Karate İl Temsilcisi Hanifi Büyükmert ile antrenörler M. Akif Gürbüz, Hasan Okuş, Fatih Gümüş ve Yusuf Pakkan verdi. Ödül töreninde heyecanlı oldukları gözlenen karateciler, öğrendikleri tekniklerden oluşan mini bir karate gösterisi de yaptılar.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Mahmut Turunç, törende yaptığı konuşmada, kulüp bünyesinde 2004 yılı Aralık ayından bu yana karate branşında eğitim verdiklerini söyledi. Turunç, “Kulübümüz, öğrencilerimizin aileleri ve okulları ile işbirliği çerçevesinde hayata geçirdiğimiz kış ve yaz okullarında çok sayıda çocuğumuz karate eğitimi aldı. Minik, yıldız ve genç kategorilerinde çalışan sporcularımıza bu spor dalını sevdirmiş olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?