4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Laf atma kavgası can aldı

Bursa'da liseli gençlerin laf atma kavgasında 1 kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi Han Sokak üzerinde meydana geldi.

15 yaşındaki K.B. isimli kız, kendisine laf atan gençleri kuzeni E.B.'ye şikayet etti. Bunun üzerine 2 arkadaşıyla birlikte kuzenine laf atan gençlerle konuşmaya giden E.B.'nin şüphelilerle olan tartışması bir sonraki güne bırakıldı. Ertesi gün laf atıldığı iddia edilen K.B.'nin mahallesinde bir araya gelen tarafların kavgasında bıçaklar konuştu. Tophane Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan Hakan Aydın (18) ve arkadaşı H.Ş. (18) bıçakla yaralandı.

Kalbinden aldığı tek bıçak darbesiyle ağır yaralanan Hakan Aydın, kaldırıldığı Sinandede Sağlık Polikliniği'nde hayatını kaybetti. Karnından yaralanan arkadaşı H.Ş. ise sağlık ocağındaki ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaydan sonra polis tarafından yakalanan İ.S. ve E.T., Işıklar Sönmez Karakolu'na getirildi. Ayrıca karakola laf atıldığı iddia edilen K.B. ile kuzeni E.B. de tanık olarak getirildi. Yaşları küçük olan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 11:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?